گل کلم و خواص آن
به گزارش : از خاصیتهای مفید گل کلم نمایندگی b braun کاهش رشد سلولهای سرطانی، هضم بهتر غذا ،پیشگیری از ارتروز، سرطان، دردهای مزمن و بیماریهای خاص روده می باشد،همچنین گل کلم ماده غذایی فوقالعادهای برای کاهش وزن محسوب میشود
بررسیها نشان میدهند، مواد معدنی ژل ایکس و محتوای مغذی گیاهی در این گیاه باعث میشود تمام ویتامینهای بدن تامین شود.تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، پانتوتنیک اسید، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و منگنز ازویتامین ها و مواد معدنی موجود در گل کلم ژل زخم پرونتوسان می باشد.
با توجه به پایگاه داده USDA غذایی ملی، یک فنجان خرد شده گل کلم خام (۱/۲ اینچ قطعات، در حدود ۱۰۷ گرم) حاوی ۲۷ کالری، ۲ گرم پروتئین، ۰.۳ گرم چربی و ۵ گرم کربوهیدرات (از جمله ۲.۱ گرم فیبر و ۲ گرم اسپری linovera قند) می باشد.
نتایج مطالعات نشان میدهند مصرف گل کلم به دلیل فیبر و آب به جلوگیری از یبوست کمک میکند و باعث حفظ دستگاه گوارش سالم و کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ میشود.
مجله فرهنگ غذا
منبع