آب ماست را دور نریزید استفاده کنید

آب ماست را دور نریزید استفاده کنید

آب ماست را دور نریزید
استادیار پژوهش مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع‌طبیعی لرستان گفت: آب ماست حاوی کلسیم و ویتامین‌های محلول در آب موجود در شیر شامل ویتامین‌های گروه B، پروتئین، چربی و برخی از املاح دیگر شیر بوده و بسیار مفید است و نباید دور ریخته شود.

به گزارش ، بهروز یاراحمدی با اشاره به اینکه ماست در مقایسه با شیر به دلیل افزودن باکتری‌های مفید مقدار بیشتری کلسیم و پروتئین اسپری نیواشا دیجی کالا دارد، اظهار کرد: ماست یکی از فرآورده‌های تخمیری شیر است که در اثر افزودن مایه ماست به شیر و نگهداری آن در شرایط خاص حاصل می‌شود.

وی ادامه داد: ماهیت مایه ماست از باکتری‌های استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس است که به‌عنوان استارتر یا آغازگر در تولید فرآورده‌های تخمیر شده مثل ماست استفاده می‌شوند.

یاراحمدی ژل کیتوهیل عنوان کرد: ماست در مقایسه با شیر به دلیل افزودن باکتری‌های مفید مقدار بیشتری کلسیم و پروتئین دارد.

استادیار پژوهش مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع‌طبیعی لرستان سوختگی با آب جوش بیان کرد: آب ماست حاوی کلسیم و ویتامین‌های محلول در آب موجود در شیر شامل ویتامین‌های گروه B، پروتئین، چربی و برخی از املاح دیگر شیر بوده و بسیار مفید است و نباید دور ریخته شود.

وی تصریح کرد: شیر در صورت مصرف مستمر، فشارخون افراد مبتلا به فشار را تنظیم می‌کند ولی درمورد آب ماست به دلیل وجود اسیدلاکتیک و نمک کم می‌تواند موجب کاهش فشارخون شود.

یاراحمدی تأکید کرد: ترشی ماست یکی‌از خواص ماهیتی آن بوده که در اثر فعالیت‌های لاکتیکی مایه ماست و تبدیل قند لاکتوز شیر به اسید لاکتیک ایجاد می‌شود، ماست در اثر فرآیند اعمال شده، شرایط نگهداری و مایه ماست مصرف شده می‌تواند از درجه ترشی و یا شیرینی متفاوتی برخوردار باشد.

منبع: ایسنا



منبع

نویسنده مطلب: عیسی قاسمی

عیسی قاسمی