علت استفاده از جو دو سر

علت استفاده از جو دو سر

 چرا باید جو دوسر بخوریم؟
این روز‌ها در بسیاری از رژیم‌های غذایی بر لزوم مصرف جو دوسر تاکید می‌شود. مصرف جو دوسر سرشار از خواص مختلف برای کاهش وزن و افزایش سلامتی است.

به گزارش ، این روز‌ها در بسیاری از رژیم‌های درمان تاول سوختگی با آب جوش غذایی بر لزوم مصرف جو دوسر تاکید می‌شود. مصرف جو دوسر سرشار از خواص مختلف برای کاهش وزن و افزایش سلامتی است.
انواع و اقسام محصولات تولید شده با جو دوسر وجود دارند که می‌توانند به نوان میان وعده یا حتی غذای اصلی مصرف شوند.
غلات کامل سلامت قلب و عروق را تامین می‌کنند. جالب است بدانید که افرادی عفونت بعد از ماموپلاستی که غلات کامل مانند جو دوسر مصرف می‌کنند کمتر دچار مشکلات قلبی می‌شوند. جو دوسر غنی از نوعی فیبر محلول به نام بتاگلوکان و ترکیب ضد التهاب آوانانترامید است که با هم، از مشکلات سلامتی مرتبط با چاقی از جمله بیماری‌های قلبی و دیابت جلوگیری می‌کند.

یک مری انسان مطالعه ۱۰ ساله در مجله بهداشت عمومی آمریکا نشان داد که خوردن یک وعده بلغور جو دوسر (۱ فنجان پخته شده) دو تا چهار بار در هفته منجر به ۱۶ درصد کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ می‌شود. یک کاسه روزانه جو دو سر حتی کاهش ۳۹ درصدی خطر ابتلا به دیابت را نشان می‌دهد.

مطالعه‌ای دیگر نشان داد که سه وعده غلات سبوس دار در روز، از جمله جو دوسر، به اندازه دارو در کاهش فشار خون موثر است و فقط در مدت ۱۲ هفته خطر بیماری قلبی را ۱۵ درصد کاهش می‌دهد. مطالعه دانشگاه ایالتی کلرادو نشان داد که جو دوسر میزان کلسترول LDL "بد" را به طور موثرتری نسبت به گندم کاهش می‌دهد.

تحقیقات در ژورنال کالج تغذیه آمریکا نشان می‌دهد که بلغور جو دوسر ممکن است سیر کننده‌ترین صبحانه بین غلات باشد، در نتیجه احساس سیری بیشتر و ماندگاری بیشتری نسبت به غلات آماده صبحانه دارد.

منبع: انتخاب



منبع

نویسنده مطلب: عیسی قاسمی

عیسی قاسمی