سیر و پیاز برای جلوگیری از سرطان سینه

سیر و پیاز برای جلوگیری از سرطان سینه

کاهش خطر سرطان سینه با مصرف سیر و پیاز
نتایج پانسمان کل اکتیو مطالعات نشان می‌دهد زنانی که زیاد نمایندگی شرکت لوهمن روشه سیر و پیاز مصرف می‌کنند کمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه پانسمان suprasorb قرار دارند. سرطان سینه شایع‌ترین نوع سرطان بین زنان است.
اعصاب

به گزارش : امحققان دانشگاه بوفالوی آمریکا دریافتند زنان رده پانسمان نقره برای سوختگی سنی ۳۰ تا ۷۹ سال که سیر و پیاز زیاد مصرف می‌کنند در مقایسه با زنانی که هرگز چنین سبزیجاتی مصرف نمی‌کنند ۶۷ درصد کمتر با ریسک ابتلا به سرطان سینه روبه‌رو هستند

طبق اعلام موسسه تحقیقات سرطان آمریکا، سیر و پیاز غنی از آنتی اکسیدان فلاوونوئید و اس ـ آلیل سیستئین حاوی گوگرد بوده که هر دو دارای خواص ضدسرطانی است.

منبع: مهر



منبع

نویسنده مطلب: عیسی قاسمی

عیسی قاسمی