پرهیزات غذایی در فصل پاییز

پرهیزات غذایی در فصل پاییز

برخی پرهیزات غذایی ضروری پاییز
بر اساس مبانی “حفظ الصحه” در طب سنتی، رعایت تدابیری برای هر فصل از سال ضروری است و رعایت این تدابیر، ضامن حفظ سلامتی و تعادل مزاجی افراد است.

به گزارش در ادامه با توجه به قرار داشتن در فصل پاییز به برخی پرهیزات غذایی ضروری این فصل اشاره شده است.

در فصل پاییز باید از مصرف مواد خشکی‌بخش یا همان “سودازاها” اعصاب پرهیز کرد از جمله:

ـ ادویه‌های تند و تیز

ـ ترشی‌ها

ـ سرخ کردنی و فست فودها

ـ بادمجان

ـ عدس

ـ قارچ

ـ پانسمان نقره برای سوختگی سویا

ـ ذرت

ـ پنیر، ماست ترش، دوغ

ـ سس‌ها

ـ غذاهای مانده و گوشت نمک‌سود

ـ گوشت گاو و گوساله

ـ پانسمان کل اکتیو چای پررنگ و قهوه

ـ یخ و آب یخ

ـ شوری زیاد

ـ مواد نگهدارنده و کارخانه‌ای

ـ چیپس و پفک

ـ پانسمان suprasorb کالباس و سوسیس و نظایر آن

البته تذکر این نکته لازم است که پرهیز از مصرف برخی از موارد بالا، در تمام فصول سال ضروری است اما عدم رعایت این پرهیزات در فصل پاییز، عوارض و لطمات شدیدتر و بیشتری را برای سلامتی شما به همراه خواهد داشت مثلا مصرف آب یخ در تمام سال، دشمن سلامتی شما به ویژه دشمن سلامت کبد است اما مضرات و صدمات مصرف آب یخ در فصل پاییز بیشتر است!

یا به عنوان مثال دیگر، مصرف گوشت گاو نمایندگی شرکت لوهمن روشه یا قارچ به دلیل طبع “سرد و خشک” آن و تولید خون سوداوی در بدن، در تمام فصول سال به‌ویژه برای افراد با طبع سودا، مضر است اما مصرف گوشت گاو یا قارچ در پاییز حتما بدن را بیمار می‌کند و عوارض جدی را برای شما به همراه خواهد داشت.

منبع: تسنیم



منبع

نویسنده مطلب: عیسی قاسمی

عیسی قاسمی