
عامل افزایش سرطان رود آدمس میباشد

به گزارش : محققان هشدار میدهند مواد افزودنی خوراکی که معمولاً به عنوان عامل سفیدکننده در محصولاتی نظیر آدامس و مایونز استفاده میشوند میتوانند منجر به بیماری محصولات زخم بستر التهاب روده و سرطان کلورکتال (راست روده) شوند.
در این مطالعه، محققان تأثیرات ماده افزودنی E۱۷۱ (نانوذرات تیتانیوم دی اکسید) را بر سلامت بر روی موشها بررسی کردند. این ماده افزودنی معمولاً هارتمن به میزان بالا در مواد خوراکی و برخی داروها به عنوان ماده سفیدکننده استفاده میشود.
محققان دانشگاه سیدنی دریافتند مصرف موادغذایی حاوی E۱۷۱ بر میکروبیوم های روده تأثیر دارد و میتواند موجب بروز عفونت بدن بیماریهای نظیر التهاب روده و سرطان کلورکتال شود.
«ووسیچ کرزانووسکی»، عضو تیم تحقیق، در این باره میگوید: «به خوبی اثبات شده است که این ترکیب رژیمی بر فیزیولوژی و سلامت تأثیر دارد.»
وی در ادامه نحوه پانسمان هارتمن میافزاید: «یافته های مطالعه ما نشان میدهد که مصرف مواد خوراکی حاوی افزودنی E۱۷۱ بر میکروبیوم های روده و همچنین التهاب روده تأثیر گذاشته و میتواند منجر به بیماریهای التهابی روده و سرطان کلورکتال شود.»
منبع:مهر
منبع